Français English

Prestige  Bridal  Package

My Perfect Wedding en Boudoir De Pascale weten dat de toekomstige bruid de beste service verdient op de dag van haar huwelijk.

Daarom stellen we u “Prestige Bridal Package” voor.

Laat u verwennen door de handen van experts in het prestigieuze salon « Le Boudoir de Pascale ». Pascale en haar charmant team zullen zich met passie bekommeren om uw haartooi en opmaak in een warme en rustige sfeer.

Na het doorkruisen van onze aangename kleine tuin verwelkomt My Perfect Wedding u in zijn privésalon om u te helpen met het aantrekken van uw trouwjurk en accessoires, allemaal onder de alziende flitsen van uw fotograaf.

U bent nu klaar om één van de gelukkigste dagen van uw leven te beleven.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.Service  D-Day  -30

De liefde van uw leven vroeg u om met hem te trouwen en er resten u maar een paar weken om uw trouwjurk te vinden voor de grote dag.

We hebben een aantal modellen die ‘last minute’ aangepast kunnen worden aan uw maat. Er worden twee passessies voorzien. De eerste is om de jurk te kiezen en uw maten op te nemen. De tweede sessie zal ons toelaten om ervoor te zorgen dat de jurk u perfect past.

De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en omvatten eveneens een droge reiniging van de jurk, de onderjurk en alle retouches.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.